De twee 'enorme talenten' bij Anderlecht hebben het al verkorven voor ze één match gespeeld hebben
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 11 reacties

Kristal Abazaj en Luka Adzic lijken op de achtergrond te verdwijnen bij Anderlecht

De twee 'enorme talenten' bij Anderlecht hebben het al verkorven voor ze één match gespeeld hebben
Foto: © photonews

Hoe zit dat eigenlijk bij Anderlecht met die twee Balkanboys die deze zomer bij Anderlecht zijn neergestreken? Kristal Abazaj en Luka Adzic werden aangekondigd als de grootste talenten van hun land, maar er is geen spoor van hen te merken.

Anderlecht kondigde heel fier de komst van Luka Adzic aan. Ze hadden de 19-jarige flankspeler weggeplukt voor de neus van heel wat Europese topclubs bij Rode Ster Belgrado. Zes maanden later is Adzic zelfs bij de beloften niet alle weken te zien. 

Hij traint wel - soms - mee met de A-kern, maar daar is zijn trainingsarbeid niet altijd optimaal, om het eufemistisch uit te drukken. Een speciaal karaktertje en Hein Vanhaezebrouck heeft hem er al verschillende keren op aangesproken, maar het lijkt niet door te dringen.

Grootste talent

Hetzelfde geldt ook voor Kristal Abazaj. Ook een 'specialleke'... 'Het grootste talent van Albanië' heeft nog geen enkele keer de wedstrijdselectie van Vanhaezebrouck gehaald. Op training is het met de 22-jarige winger blijkbaar nog erger gesteld dan met Adzic. Hij zet zich enkel in als hij er zin in heeft... En ja, dat werkt zo niet bij Hein Vanhaezebrouck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties