Rare avond voor Mehdi Bayat: "Mijn rol als broer en als bestuurder spelen"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Charleroi
| 0 reacties
Rare avond voor Mehdi Bayat: "Mijn rol als broer en als bestuurder spelen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mehdi Bayat zit in een moeilijke situatie: zijn broer Mogi zit in de gevangenis in het fraudeonderzoek, maar hij is ook bestuurder van Charleroi en heeft een hoge plaats bij de KBVB. Het werd zondag een moeilijke avond voor hem.

Mehdi was dan ook heel emotioneel na de nipte 3-2-zege tegen Zulte Waregem. "We hebben onszelf schrik aangedaan, maar deze zege doet gek veel deugd na de non-match in Brugge", zei hij na de partij. "Ik ben blij dat de veranderingen van de coach werkten. En de terugkeer van Felice-time natuurlijk..."

Maar voor hem persoonlijk deed het nog het meeste deugd. "Ik beleef een moeilijke periode op familiaal vlak", zuchtte hij. "Maar ik ben hier, ik ben niet technisch werkloos, ik doe mijn werk. Ik geef geen commentaar op de affaire. Mijn enige verantwoordelijkheid is die van broer en van iemand die zich moet bezighouden met zijn familie. En daarbij komen nog mijn verantwoordelijkheden als bestuurder van een club en van de KBVB."

Zege voor Mehdi

Ook coach Félice Mazzu was duidelijk in zijn reactie na de wedstrijd: "We hebben onszelf wat bang gemaakt, maar dit was een overwinning die belangrijk was voor het vertrouwen. Ik denk dat deze zege ook Mehdi veel deugd zal hebben gedaan."

"Het is een verwarrende en emotionele tijd voor hem, met wat zijn familie allemaal aan het meemaken is. Dat spijt me erg voor hen, deze overwinning wil ik, de staf en de spelers dan ook aan hem opdragen", besloot de coach van Charleroi

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties