Opare kijkt uit naar affiche tegen zijn ex-club: "Tijdens de wedstrijd geen plaats voor vrienden"
Dirk Pieters
| 1 reacties

Daniel Opare (Antwerp) klaar voor de clash tegen Standard

Opare kijkt uit naar affiche tegen zijn ex-club: "Tijdens de wedstrijd geen plaats voor vrienden"

Woensdagavond zat er bijna een stunt in voor Antwerp tegen leider Racing Genk, maar het mocht in de tweede helft niet zijn. De Great Old speelde met Daniel Opare voor het eerst sinds lang nog eens in de basis.

Opare begon dit keer niet in de verdediging zoals gewoonlijk, maar wel als verdedigende middenvelder aan de wedstrijd. In de eerste helft voerde hij zijn taak perfect uit, maar in de tweede helft zat de Ghanees er volledig door. "Het is een zware positie op het middenveld, maar ik heb proberen mijn best te doen voor het team", aldus de verdediger na de wedstrijd.

 Standard blijft speciaal

De nederlaag tegen Racing Genk kwam toch hard aan. "We speelden een hele sterke eerste helft, maar dan krijgen we twee strafschoppen tegen en kropen we te veel terug. Ik begreep ook niet waarom we niet bleven spelen zoals voor de pauze. Dat was nochtans het plan."

Dit weekend kan Antwerp de nederlaag al wegspoelen met een wedstrijd tegen Standard. "Die wedstrijd blijft iets speciaals voor mij. Ik heb er mooie tijden gehad, dat zal ik nooit vergeten. Tijdens het voetbal is er geen plaats voor vrienden, maar na de wedstrijd terug wel natuurlijk". 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties