Reactie Matchwinnaar niet verrast met winnende doelpunt: "Zei het enkele minuten daarvoor nog tegen mijn vriend bij de tegenpartij"

Matchwinnaar niet verrast met winnende doelpunt: "Zei het enkele minuten daarvoor nog tegen mijn vriend bij de tegenpartij"
Foto: © photonews

Cercle Brugge was lange tijd op weg naar een frustrerende thuisnederlaag tegen een gedecimeerd Moeskroen. Kans op kans werd gemist, pas in de laatste tien minuten werd orde op zaken gesteld. Invaller De Belder gaf het nekschot met een rake kopslag. "Ik had het even daarvoor voorspeld."

"Het blok stond goed bij Moeskroen en we kwamen op achterstand tegen tien man. Het zat wat tegen in de eerste helft en dus deed het deugd dat we op het einde toch nog konden winnen", aldus matchwinnaar De Belder.

"We hebben veel kansen gemist, maar zijn er blijven in geloven en het is ons ook gelukt. Dit toont dat we mentale sterkte bezitten", was de goalgetter duidelijk. 

Dit toont onze mentale sterkte

Die op de bank moest beginnen: "We moeten de keuzes van de coach respecteren. Ik wil vooral mijn steentje bijdragen voor de ploeg wanneer het kan, vandaar dat dit extra deugd doet om te kunnen scoren. Deze drie punten waren belangrijk voor de ploeg."

Opmerkelijk: De Belder speelde voor het eerst tegen zijn goede vriend Noë Dussenne. "En ik voorspelde hem in minuut 85 al dat ik in minuut 89 een doelpunt zou maken. En dan doe ik het nog ook ... Ja, hij was een beetje boos. Maar ik ken hem al lang, vanuit de jeugd van Bergen al."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties