Uitgerekend Schrijvers helpt Club Brugge aan punt in 'zijn' Genk: "Achteraf toch eens in de kleedkamer van Genk geweest"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Genk
| 18 reacties

Uitgerekend Siebe Schrijvers helpt Club Brugge aan punt in 'zijn' Genk

Uitgerekend Schrijvers helpt Club Brugge aan punt in 'zijn' Genk: "Achteraf toch eens in de kleedkamer van Genk geweest"

Deze week zagen we Olivier Deschacht al een gedroomde terugkeer beleven in het Astridpark, zaterdagavond was het de beurt aan Siebe Schrijvers in de Luminus Arena. De zomeraanwinst van Club Brugge scoorde de beslissende gelijkmaker in de topper die op 1-1 eindigde.

The man himself aan het woord: "Die reactie van de supporters? Ach, dat was al zo bij de transfer. Ik kon het wel verwachten, maar er zijn even goed veel mensen die me steunen", reageerde Siebe Schrijvers. "Tijdens de wedstrijd had ik er ook niet bepaald veel last van. Ik zal er zeker niet van wakker liggen."

Dan maakte nog uitgerekend Schrijvers, als Genks jeugdproduct, het beslissende doelpunt voor Club Brugge. "Ik heb nog redelijk rustig gejuicht hé", gaf hij aan. "Ook totaal geen revanchegevoelens." 

De reactie van de supporters? Ik zal er niet van wakker liggen - Siebe Schrijvers

"Toen ik de opstelling van Genk zag voor de wedstrijd, herkende ik iedereen. Net dezelfde groep van toen ik hier nog zat. Achteraf ben ik toch ook even in hun kleedkamer goeiedag gaan zeggen."

Los van het sentiment is Schrijvers de laatste weken ook gewoon aan een felle opmars bezig. "Mijn statistieken worden beter. Nu zeven goals in beperkte speeltijd, dat geeft toch een vrij hoog gemiddelde", beaamde hij. "Maar ik heb nooit echt getwijfeld. Ik weet wat ik kan en ga voor nog meer progressie."

Lees hier ook reacties van beide supportersclans over Siebe Schrijvers.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties