Ethan Horvath beoordeelt zijn eigen prestaties van deze week en eerste keuze in het Brugse doel
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Genk
| 0 reacties

Wordt Ethan Horvath de vaste doelman bij Club Brugge?

Ethan Horvath beoordeelt zijn eigen prestaties van deze week en eerste keuze in het Brugse doel

Heeft Club Brugge een nieuwe vaste doelman? Karlo Letica kon trainer Ivan Leko in zestien wedstrijden niet voldoende overtuigen en dus staat Ethan Horvath nu al twee wedstrijden terug in doel. Na de clean sheet tegen KVO (4-0) pakte hij ook in Genk (1-1) uit met enkele puike reddingen.

"Na bijna twee jaar bij Club Brugge kan ik zeggen dat Genk één van de moeilijkste verplaatsingen van het jaar is, maar ook dat dit waarschijnlijk één van de beste matchen was die ik zelf al heb meegemaakt. We mogen erg fier zijn op onze teamprestatie", verklaarde Horvath achteraf.

De keuze van de coaches zo moeilijk mogelijk maken

De Amerikaanse goalie mag gerust ook fier zijn op zichzelf. "Na een half jaar afwezigheid sta ik nu twee wedstrijden terug in doel en ik mag tevreden zijn over mijn prestaties. Hoe dan ook blijf ik me altijd voorbereiden alsof ik ga spelen. Zo niet, zal ik Karlo 100% steunen."

"Of ik blijf staan? Ik voel me erg goed in deze ploeg en ik denk toch dat de ploeg ook zo over mij denkt. Maar wie in doel mag staan zal altijd afhangen van de coaches. Ik wil hun keuze zo moeilijk mogelijk maken."

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties