Reactie Glorieus weekend voor familie Hazard, teamgenoot vol lof voor Kylian: "Dat typische van de familie heeft hij"

Glorieus weekend voor familie Hazard, teamgenoot vol lof voor Kylian: "Dat typische van de familie heeft hij"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eden zorgde voor een assist bij Chelsea, Thorgan scoorde twee keer voor Borussia Mönchengladbach en Kylian Hazard scoorde zijn eerste van het seizoen voor Cercle Brugge tegen Moeskroen.

"Een paar weken geleden hadden we nauwelijks aanvallende spelers paraat, nu kon ik er vijf of zes gebruiken op het einde van de match", was coach Guyot in zijn nopjes van wat al het aanvallend geweld bij zijn ploeg deed.

Het leverde via invaller De Belder ook de drie punten op, terwijl Kylian Hazard de hele wedstrijd hard had gewerkt: "Hij speelde een goede match en werkte bijzonder hard. Ik kende zijn vader nog van in Tubeke. Hij kan druk bijbrengen in een team", aldus kapitein Lambot.

Hij kan een match beslissen

"Iedereen kent de kwaliteiten van Kylian Hazard natuurlijk. Hij heeft een beweging, hij kan een match beslissen. Zijn doelpunt kan hem nu misschien extra vertrouwen schenken. Statistieken zijn belangrijk om aan het vertrouwen te werken."

"Hij begon hier met een fysieke achterstand, maar hij is heel hard aan het werken om dat weg te werken. En hij heeft de echte stijl van een Hazard. Het is een zeer ontspannen jongen, die zich echt amuseert op een voetbalveld. Hij heeft plezier in een wedstrijd, dat is eigen aan de familie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties