Bölöni heeft hoge verwachtingen van grote Antwerp-belofte: "Daar ga ik een strenge discussie met hem over voeren"

Clint Vens
| 5 reacties
Bölöni heeft hoge verwachtingen van grote Antwerp-belofte: "Daar ga ik een strenge discussie met hem over voeren"

De Antwerpse trein dendert lustig verder in de Jupiler Pro League. Laszlo Bölöni zag de kwaliteit en bijgevolg de concurrentie dit seizoen fel toenemen. Desondanks zijn er enkele jonge jongens die hun kansen lijken te grijpen op de Bosuil.

Nazaryna en Lamkel Zé lieten zich in positieve zin opmerken in de wedstrijd tegen Standard op Sclessin. Die laatste diende in de slotfase de Rouches zelfs de doodsteek toe. Laszlo Bölöni ziet het potentieel van beide spelers, maar is ook kritisch voor de youngsters:

"Ik zet alle spelers op gelijke voet. Nazaryna toont op training hele leuke dingen, maar weet ze nog niet helemaal over te brengen in de wedstrijden", zegt de Antwerp-coach aan Het Laatste Nieuws. "Daar proberen we nog aan te werken." 

Nieuwe Yaya Touré

"Lamkel Zé kan een soort van Yaya Touré worden, maar hij moet nog beter omschakelen tussen balbezit en balverlies. Hij moet onze filosofie nog oppikken. Daar ga ik een strenge discussie met hem over voeren."

Geen ijshockey

De Roemeense oefenmeester heeft door de toenemende concurrentie het soms lastig om keuzes te maken: "Govea is een hele goede voetballer die graag aanvalt, maar hij geeft ons nog te veel het gevoel dat hij alleen aanvalt. Met Borges hebben we ook nog een hele interessante speler achter de hand die jammer genoeg soms op de tribune moet plaatsnemen, maar het is voetbal en geen ijshockey. Ik kan geen vijf spelers tegelijkertijd wisselen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties