Hoe gehavend is het Gentse middenveld voor topper tegen Anderlecht? Thorup geeft update
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 1 reacties

Gent-trainer Jess Thorup heeft nieuws over zijn geblesseerde middenvelders

Hoe gehavend is het Gentse middenveld voor topper tegen Anderlecht? Thorup geeft update
Foto: © photonews

Super Sunday zal in het teken staan van de topper Anderlecht-Gent. De thuisploeg kreeg net een zware klap te verwerken met een vroege Europese uitschakeling, maar ook de Buffalo's zitten met zorgen en dan vooral op hun middenveld.

De definitieve selectie is nog niet bekend, maar Jess Thorup liet op zijn persconferentie al weten dat drie middenvelders zullen ontbreken: Eric Smith, Vadis Odjidja en Renato Neto.

Drie afwezigen

De trainer gaf daarover meer uitleg. "Ik heb gepraat met Eric na de laatste match waarin hij 90 minuten speelde. Dat was zijn beste match en hij was heel goed qua lopen en pressing, maar nog steeds mist hij wat touch en mobiliteit. Al ziet hij ook wel dat hij op de juiste weg is. Hij zal deze week niet bij het team zijn. Daarna hebben we wel twee weken met kans op veel individuele sessies, dus ideaal om terug op te bouwen."

Dat is niet alles. "Odjidja doet het heel goed. Op dit moment werkt hij op het veld met de bal, maar nog apart. Hij is dicht bij het team, maar zal zondag nog niet spelen", legde de trainer uit. "Neto heeft een kleine liesblessure, ook hij zal er niet bij zijn. In twee dagen moet hij terug zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties