Elyaniv Barda blijft een Genkie pur sang: "Ik heb bewust niet opengestaan voor voorstellen van andere Belgische clubs"
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties

Elyaniv Barda blijft een Genkie pur sang

Elyaniv Barda blijft een Genkie pur sang: "Ik heb bewust niet opengestaan voor voorstellen van andere Belgische clubs"
Foto: © photonews

Elyaniv Barda is weer in het land. Voor het eerst sinds 2013 keerde de Israëliër terug naar België voor de aftap van 'zijn' KRC Genk tegen Cercle Brugge.

Voor de intussen 36-jarige Barda veranderde sinds 2013 heel wat. Vorig jaar werd hij getroffen door een hartstilstand. (Lees er HIER meer over) De aanvaller moest zijn profcarrière beëindigen, maar hij kan terugkijken op een geslaagd parcours.

Hoewel hij bij Genk in 2013 slechts één contractjaar meer aangeboden kreeg, en dus vertrok, is de relatie met de club waar hij zes jaar lang voetbalde nog steeds opperbest. "Ik heb nooit op ramkoers gelegen met de club. Het waren onderhandelingen, die eigen zijn aan het voetbal", zegt Barda in Het Belang van Limburg.

"De club wilde me een contract geven van maximaal één seizoen, ik wilde minstens twee jaar. Onze oudste dochter ging naar het eerste leerjaar, dat is het moment dat je standvastigheid wil voor je gezin. Ik heb ook bewust niet opengestaan voor voorstellen van andere Belgische clubs, daarvoor hebben deze club en haar supporters te veel betekend.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties