Reactie 19-jarige invaller dolblij met eerste goal in JPL, ook coach reageert: "Normaal wil je jongeren niet brengen om de shit te komen opkuisen ..."

19-jarige invaller dolblij met eerste goal in JPL, ook coach reageert: "Normaal wil je jongeren niet brengen om de shit te komen opkuisen ..."
Foto: © photonews

KV Oostende wist nog eens een puntje te pakken, met dank aan zijn invaller Indy Boonen. Wordt hij dan misschien de oplossing van het aanvallersprobleem bij de Kustboys?

Richairo Zivkovic kreeg in minuut 1 al meteen een dot van een kans, maar trapte nog op Bossut. Dan deed Indy Boonen beter in minuut 85 bij zijn eerste echte mogelijkheid: overhoeks knap voorbij de goalie van Essevee.

"Dit doet ontzettend veel deugd. Mijn goal, maar ook dat we een punt pakken. Elke minuut die je krijgt, moet je als jongeling proberen pakken. Neen, ik ben echt ontzettend blij. Ik wilde gewoon trappen en dan gaat hij goed binnen, fantastisch!"

Dan kan je lang wachten

Boonen stond dit seizoen al een keer in de basis en acht keer viel hij in. De Limburger die overkwam van de U23 van Manchester United stond nu voor het eerst in 210 minuten competitievoetbal aan het kanon.

"Ik wil liever jonge gasten brengen als het goed gaat, niet om de shit te komen opkuisen. Maar dan kan je lang wachten, want dat soort wedstrijden spelen wij niet. Ik ben ook heel blij met zijn doelpuntje", was ook Gert Verheyen vol lof.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties