Opnieuw geen stormloop voor Beker van België: KV Mechelen verslaat vier eersteklassers, geen 6000 man gemiddeld

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 39 reacties
Opnieuw geen stormloop voor Beker van België: KV Mechelen verslaat vier eersteklassers, geen 6000 man gemiddeld
Foto: AVL

In de Beker van België waren deze midweek de achtste finales. Het format werd al meermaals ter discussie voorgelegd, voorlopig is er nog geen oplossing in de maak. En dat zie je toch ook in de toeschouwersaantallen.

Bij KRC Genk betaalden ze de tickets voor de meer dan 1100 bezoekende supporters, waarvan er ook een twintigtal met de fiets waren gekomen voor een knap project 'fietsen naar de Heizel'. 

Maar op vele andere velden was het opnieuw treurnis troef. Union neemt het donderdag nog op tegen Knokke, maar ook daar moet geen toeschouwersrecord worden verwacht.

De Beker van België op een weekavond, daar loopt niemand écht warm van. En dan zorgden Genk (zie boven), Beerschot-Wilrijk en Zulte Waregem in de derby tegen Kortrijk nog voor goedgevulde uitvakken, terwijl er ook in Moeskroen flink wat volk van Oostende was.

Het best gevulde stadion op woensdag was dat van KV Mechelen, waar Malinwa voor de tweede keer op rij een eersteklasser wist uit te schakelen en dat binnen twee weken een derde keer zal proberen. De belangstelling op de andere velden viel vies tegen.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties