Verhaeghe supportert voor Coucke: "Ik hoop echt dat hij slaagt"

Verhaeghe supportert voor Coucke: "Ik hoop echt dat hij slaagt"
Foto: © photonews

De situatie van Bart Verhaeghe zes jaar geleden is enigzins te vergelijken met die van Marc Coucke nu. Toen stapte de Club-voorzitter ook van het bedrijfsleven in de voetbalwereld. En ook hij moest zich aanpassen. Hij wenst Marc Coucke alvast al het beste toe.

Coucke is als een wervelwind door Anderlecht gegaan en heel wat mensen moesten vertrekken. "Als je een plan hebt, passen sommige mensen in het plan en sommige niet. Sommigen voelen zich niet meer op hun plaats en stappen zelf op. Dat is geen vreemde gang van zaken in een bedrijf", verdedigt Verhaeghe hem bij Sporza.

Want Verhaeghe wil Coucke van Anderlecht weer een echte topclub zien maken. "Ik kan je in alle eerlijkheid zeggen dat ik in het belang van het Belgische voetbal hoop dat Coucke slaagt in zijn opzet. We hebben nood aan zo veel mogelijk topploegen. Finaal zou ik willen dat alle clubs professionaliseren, want daar wordt heel ons voetbal beter van."

Verhaeghe heeft zich zijn beslissing om in het voetbal te stappen nog geen seconde beklaagd. "Het is een echte passie.  Het enige dat ik me nu beklaag is dat ik zelf niet meer als jonge voetballer de geur van het gras kan ruiken. Dat komt nooit meer terug."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties