Aad de Mos geeft aan wie Anderlecht moet halen én geeft raad aan Coucke: "Tijd om zich met een rood wijntje terug te trekken in Durbuy"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 23 reacties
Aad de Mos geeft aan wie Anderlecht moet halen én geeft raad aan Coucke: "Tijd om zich met een rood wijntje terug te trekken in Durbuy"

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Het zijn drukke dagen bij Anderlecht. De wintermercato is begonnen, Frank Arnesen wordt vandaag voorgesteld, de zoektocht naar een nieuwe trainer blijft duren, de kern moet klaargestoomd worden voor een betere tweede seizoenshelft... Aad de Mos geeft zijn kijk op de heisa.

"Of dit seizoen nog iets kan worden? Neen", valt Aad De Mos met de deur in huis tegenover Het Laatste Nieuws. "Zorg dat je bij de eerste zes aankomt en play-off 1 kunt spelen. Dit worden voor de nieuwe sportieve mensen overgangsmaanden."

De paars-witte supporters zullen het graag horen... "Zij moeten naar meneer Coucke wijzen en de entourage die hij meebracht uit Oostende. De polonaise dansen en de microfoon nemen en een liedje zingen is nog wat anders dan het grote Anderlecht runnen", meent de Nederlander.

Ongelooflijk hoe deze selectie op de been is gebracht - Aad de Mos

"Gelukkig hebben we met de media en de analisten genoeg druk kunnen zetten op Coucke en heeft-ie het begrepen om het voetbal over te laten aan mensen die aan de top gewerkt hebben. Marc Coucke zal ongetwijfeld een zeer goede zakenman zijn, maar nu is het tijd voor hem om zich terug te trekken in zijn restaurantje in Durbuy, met een lekker rood wijntje, en Arnesen en de nieuwe trainer te laten werken."

Wat de selectie en Arnesen betreft: wat wordt zijn eerste werk? "Nou... De bezem erdoor. Grondig 'doorselecteren'. Ga deze winter drie toppers halen voor in je as van de ploeg en de rest verzin je er maar bij - in één keer tien goeie halen, lukt je tóch niet. Een kanjer van een verdediger, een middenvelder en een spits, die heb je nodig", aldus Aad de Mos.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties