Heeft Club de opvolger van Dennis of Wesley al in zijn rangen? Veel lof voor youngster, maar: "Doe zoiets bij Godin en je ligt in tweede ring van Jan Breydel"

Heeft Club de opvolger van Dennis of Wesley al in zijn rangen? Veel lof voor youngster, maar: "Doe zoiets bij Godin en je ligt in tweede ring van Jan Breydel"

Club Brugge is ondertussen al eventjes in Qatar voor zijn winterstage. Het nam ook enkele youngsters mee, van een van hen wordt veel verwacht in 2019. Al zijn er ook mensen met de nodige reserves.

Bij de jonkies die meemochten op winterstage naast onder meer Shinton en Fadiga ook Cyril Ngonge. Die liet zich in de Youth League al meermaals opmerken de voorbije maanden, met enkele knappe doelpunten.

Ook in de Jupiler Pro League maakt hij ondertussen zijn debuut, met matchen tegen Standard, Waasland-Beveren en Kortrijk waarin hij in totaal 139 speelminuten totaliseerde én een match tegen Atlético Madrid bij de grote jongens.

Sport/Voetbalmagazine zet hem dan ook op een lijstje met 10 sporttalenten om naar uit te kijken: "In 2019 moet de tweevoetige Ngonge in staat zijn vaker het wedstrijdblad te halen en wie weet volgende zomer helemaal door te breken wanneer Wesley en/of Dennis vertrekken bij Club."

Bob Peeters tekende bij Q2 dan weer enig voorbehoud aan tijdens die match tegen de Madrilenen: "Ngonge maakte twee knappe goals bij jong Club Brugge in de Youth League. Natuurlijk staat daar geen Oblak in doel en geen Godin in de verdediging. Als je zoiets doet bij Godin, dan lig je de tweede keer in de tweede ring van Jan Breydel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties