Ogunjimi doet een boekje open over zijn periode bij Standard: "Zowel fysiek als mentaal drie jaar afgezien"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 13 reacties
Ogunjimi doet een boekje open over zijn periode bij Standard: "Zowel fysiek als mentaal drie jaar afgezien"

Marvin Ogunjimi reisde zowat de hele wereldbol af, maar sinds enkele weken is hij weer in ons land aan de slag. Binnenkort hoopt hij op zijn eerste minuten bij Lierse Kempenzonen in de hoogste amateurafdeling.

Maar eerst wil hij nog eens terugkomen op zijn periode bij Standard. “Hoe ze mij bij Standard behandelden, zal ik nooit vergeten”, vertelde hij bij Sport/Voetbalmagazine. “Ik wacht tot na mijn carrière om dat boekje open te doen, maar ik kan wel al zeggen dat ik er zowel fysiek als mentaal drie jaar van heb afgezien.”

Spiegelen aan Mboyo en Haroun

Als je de laatste clubs van Ogunjimi bekijkt valt je mond haast open van verbazing: Saigon (Vietnam), Okzhetpes (Kazakstan), Skënderbeu (Albanië), en ga zo maar verder. Maar nu is hij weer in België en hij wil voetballen. “Ik besef dat mijn statistieken niet in mijn voordeel spreken, maar ik weet dat ik voldoende kwaliteiten heb en nog jong ben (31, nvdr.).”

“Ik spiegel mezelf aan Mboyo of Haroun. Die laatste speelde enkele jaren geleden nog in de anonimiteit in Engeland en is momenteel een van de beste middenvelders van België.” Maar een reputatie zal de voormalige Rode Duivel altijd blijven meedragen. “Als er een etiket op je kleeft, is het moeilijk om dat eraf te krijgen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties