Reactie Heymans weet al met welke club hij Lommel kan vergelijken: "Leuk, die Vlaamse mentaliteit"

Heymans weet al met welke club hij Lommel kan vergelijken: "Leuk, die Vlaamse mentaliteit"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Daan Heymans speelde zaterdag zijn eerste wedstrijd voor zijn nieuwe ploeg. Met Lommel kwam hij in actie op het veld van Tubeke. De nieuwkomer heeft er niet lang moeten over doen om te ontdekken dat Lommel best hard trekt op een ander team uit 1B.

"Ik heb hier een heel specifieke groep aangetroffen", zegt de aanwinst over zijn nieuwe omgeving. "Er zijn veel Vlaamse jongens. Dat is leuk, die Vlaamse mentaliteit. Mijn integratie is zo enorm gemakkelijk gegaan", vindt Heymans.

Hij is dus enorm opgetogen over hoe zijn eerste dagen bij Lommel verlopen zijn. De Limburgse 1B-club vertoont volgens hem veel gelijkenissen met een ex-werkgever van hem. "Dit is een club die enorm goed te vergelijken is met Westerlo. Daar hebben ze dat ook."

Op termijn een basisplek

Heymans startte in Tubeke wel nog als bankzitter. Het is toch niet de bedoeling dat dit in de toekomst zo blijft. "Er zijn nog spelers die in aanmerking komen voor mijn positie. Ik moet mij net zoals iedereen bewijzen. Op termijn wil ik wel naar een basisplaats gaan. De kansen die ik krijg, moet ik verzilveren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties