Reactie Dejaegere na spektakelmatch: "Deze wedstrijd kon je echt niet voorspellen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 0 reacties
Dejaegere na spektakelmatch: "Deze wedstrijd kon je echt niet voorspellen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent en KV Oostende maakten er een echt spektakelstuk van in de Ghelamco Arena. Met vier goals en drie rode kaarten was er genoeg om te bespreken met Brecht Dejaegere.

"Het was een wedstrijd die je niet kon voorspellen", gaf Dejaegere aan met schorre stem. "Er was heel veel strijd, maar dat kan je ook verwachten in een halve finale." Gent viel met negen, maar had geluk dat ook Nkaka het even helemaal kwijt was en Oostende reduceerde tot tien.

"Met twee man minder was het echt wel moeilijk geworden. De rode kaarten zelf? De tweede van Sigurd heb ik zelfs niet gezien en de eerste zag ik heel moeilijk. Het is natuurlijk jammer dat je zo snel met tien valt, maar toch hebben we geprobeerd om de match nog naar ons toe te trekken."

Snelle 2-2

Bronn maakte nog de 2-1, maar daarna kreeg Gent opnieuw een tik. "Die snelle 2-2 hadden we moeten vermijden, dat was echt een klap. Wie er favoriet is voor de terugmatch? Dat maakt me niet uit, ik wil gewoon naar die finale. We missen inderdaad Plastun en Rosted, maar Derijck heeft ook tonnen ervaring en De Smet viel goed in."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties