Wat als Anderlecht naast play-off 1 valt? Rutten: "Reageer niet op hypothetische vragen, maar berusting zou heel vreemd zijn"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 7 reacties
Wat als Anderlecht naast play-off 1 valt? Rutten: "Reageer niet op hypothetische vragen, maar berusting zou heel vreemd zijn"
Foto: © photonews

Het is stilaan nu of nooit voor RSC Anderlecht. Nog zes wedstrijden heeft paars-wit om zich alsnog in de top-6 te hijsen. Fred Rutten beseft dat het hard werken wordt.

"We zijn er ons van bewust dat er nog zes finales zijn om play-off 1 te proberen halen", aldus Fred Rutten op zijn persconferentie in Anderlecht voorafgaand aan het duel tegen Zulte Waregem.

"En we zijn er ons ook van bewust dat we de drie punten thuis moeten houden. Maar vanaf mijn aanstelling heb ik gezegd dat we van wedstrijd tot wedstrijd moeten leven."

Bij Anderlecht is er altijd druk

"Op een hypothetische vraag over wat er zou gebeuren als we buiten de top-6 vallen voor ons en het Belgisch voetbal? Daar ga ik niet op antwoorden."

Maar Rutten beseft wel dat er druk ligt op de zaak: "Natuurlijk is er bij Anderlecht veel druk, altijd en overal. Dat er druk hoort bij deze club is helemaal normaal. Als iedereen zou berusten in deze positie? Dat zou in mijn beleving heel raar en heel vreemd zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties