Verheyen bijzonder streng: "We waren niks waard" en "Ik was de enige die het gezien had"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Charleroi
| 7 reacties

Gert Verheyen is streng voor de prestatie van zijn spelers

Verheyen bijzonder streng: "We waren niks waard" en "Ik was de enige die het gezien had"
Foto: © photonews

Gert Verheyen ga je geen verkeerde analyses over de matchen horen geven. Als het slecht is, zegt hij dat. Als het bijzonder slecht was - zoals in Charleroi - ook.

Zoals gebruikelijk vroeg de persverantwoordelijke wat hij vond van de match. "Charleroi was veel te sterk voor ons vandaag", gaf hij toe dat zijn club met een onverdiend punt ging lopen. "Hun tempo was te snel voor mijn spelers. Offensief hebben we niks kunnen doen. We waren niks waard aan de bal. We speelden ver onder ons niveau."

Er waren er een paar die ontsnapten aan zijn strenge analyse. "Ik ben blij over mijn defensie. We hoopten op een 0-0. We geven weer een penalty weg, niet de eerste keer dit seizoen. Al bij al ben ik dus tevreden met een punt, maar ik wil graag toegeven dat Charleroi er drie verdiende."

Verheyen bespaarde zijn club trouwens een forfaitnederlaag. Want ineens bleek dat Aristote Nkaka geen vier, maar wel vijf gele kaarten. "Ik was heel zeker dat Nkaka vijf gele kaarten had. Ik ben de enige die het gezien heeft, niemand anders had het door. Ik ben alle beelden er zelfs voor gaan bekijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties