Dit is ons Team van de Week!
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 15 reacties

Heel wat jongens van Genk, Lokeren en Moeskroen in ons team!

Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SC

Op speeldag 25 lieten heel wat topclubs punten liggen. KRC Genk en STVV werden zo de winnaars van het weekend, net als Sporting Lokeren.

Doel

Dat kon immers nog eens winnen en dat was vooral te danken aan Davino Verhulst. Hij pakte uit met enkele geweldige reddingen en hield Lokeren recht.

Verdediging

Achterin maakte Pol Garcia indruk met zijn rushes naar voren toe bij STVV. Vanheusden was bij Standard dan weer outstanding, ondanks de nederlaag op KRC Genk. Maehle was er de man van de match.

Middenveld

Op het middenveld kunnen we niet naast Killian Overmeire. De centrale middenvelder van Sporting Lokeren ging voorop in de strijd en sleepte zo mee de belangrijke driepunter in de wacht. Ook Ruslan Malinovskyi was al snel zeker van zijn plaats als dirigent van Genk.

Theo Bongonda was de enige die erbovenuit stak in Anderlecht-Zulte Waregem. Benson was geweldig in Gent, maar kwam wel gelukkig weg zonder rood en Hans Vanaken was de uitblinker bij Club Brugge.

Aanval

Voorin blijft Awoniyi het maar doen bij Moeskroen. Ook op bezoek bij Gent -waar hij vaak verguisd werd- scoorde hij de belangrijke openingstreffer. Irvin Cardona deed in Brugge veel meer dan een vlag planten, hij was er ook goed voor twee goals.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties