Interview Sébastien Siani ziet zondag twee van zijn ex-clubs tegenover elkaar staan: "Antwerp zal proeven van Europees voetbal"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 4 reacties

Sébastien Siani analyseert Antwerp en Anderlecht, twee ex-teams van hem die zondag tegenover elkaar staan

Sébastien Siani ziet zondag twee van zijn ex-clubs tegenover elkaar staan: "Antwerp zal proeven van Europees voetbal"
Foto: © photonews

De 32-jarige middenvelder verliet onze competitie vorig jaar voor een avontuur bij Al Jazira in de Verenigde Arabische Emiraten. Nu blikt hij voor ons vooruit op de topper tussen Antwerp en Anderlecht.

Sébastien Siani werd opgeleid bij Anderlecht en kende zijn beste jaren als kapitein van KV Oostende. Het shirt van Antwerp was het laatste dat hij droeg in België, alvorens een contract te tekenen bij Al Jazira. Zondag staan twee van zijn ex-teams tegenover elkaar op speeldag 26. Wij blikken vooruit met de Kameroener.

"Anderlecht kent een moeilijk jaar. Te veel veranderingen voor een club aan de top. We moeten de voorzitter wat tijd geven. Hij is van nul moeten beginnen en wil zich laten omringen met de juiste mensen. Maar op sommige vlakken is het niet goed genoeg en ontbreekt de spirit. Ondanks alles moet RSCA op zoek naar een Europees ticket, want dat is de club aan haar DNA verplicht", merkte Siani op.

Bij Antwerp zag de Afrikaanse kampioen van 2017 een goeie mercato. "In mijn ogen is Antwerp een van de grote revelaties van dit seizoen en bovendien ook een van de meest constante teams sinds vorig jaar. De coach, Bölöni, haalt het beste uit zijn spelers. Daarnaast was er een slim, efficiënt en effectief transferbeleid, geen toeval wat mij betreft. Luciano D'Onofrio kent het voetbal erg goed en zal de club laten proeven van Europees voetbal. Ik ben er zeker van", klonk Siani vastberaden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties