Degryse ziet het na zondag niet meer goedkomen bij Genk: "Nu moeten ze nog hun mond houden"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 21 reacties

Marc Degryse ziet dat Alejandro Pozuelo zich quasi onmogelijk maakt bij Genk

Degryse ziet het na zondag niet meer goedkomen bij Genk: "Nu moeten ze nog hun mond houden"

Was de topper tegen Club Brugge de druppel die de emmer deed overlopen? Vooraf had Alejandro Pozuelo aangegeven dat hij niet klaar was om te spelen, wat Philippe Clement er toe noopte zijn hele systeem om te gooien. Marc Degryse ziet de ergernis groeien bij alle partijen.

Nochtans leek het terug op het goeie spoor te zitten. "Donderdag heeft Pozuelo zijn goede wil getoond met zijn invalbeurt", zegt de analist bij VISTA!. "De supporters tonen begrip. Maar dat Pozuelo dan gisteren zegt dat hij niet kan spelen, is een stap te ver. Dat begint nu de fans te verdelen", meent hij.

"“En ik denk dat Genk het op zijn heupen krijgt, maar dat ze zich nog niet kunnen uitdrukken, omdat ze toch nog hopen om hem zo lang mogelijk aan boord te houden. Eenmaal hij weg is, gaan ze loos. Dan zullen ze zeggen: ‘Hij heeft ons gechanteerd. Hij heeft ons met de rug tegen de muur gezet.’ Nu moeten ze hun mond houden, omdat ze toch nog proberen hem aan boord te houden. Maar dat gaat niet lukken, vrees ik nu, na gisteren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties