Reactie Kan oude vriend soelaas bieden? "Wie weet draait het wel in het voordeel uit van KV Mechelen"

Kan oude vriend soelaas bieden? "Wie weet draait het wel in het voordeel uit van KV Mechelen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met zijn 33 lentes mag hij zich al gerust een ancien noemen. Dat betekent echter nog lang niet dat Julien Gorius geen invloed meer kan uitoefenen op de Belgische competitie. Op de komende speeldag in 1B kan de middenvelder er mee voor zorgen dat zijn ex-ploeg KV Mechelen weer promoveert naar 1A.

Van 2008 tot 2012 voetbalde Gorius voor KV Mechelen. Het was misschien wel de beste periode uit zijn carrière Tenslotte maakte de Fransman bijna dertig doelpunten voor Malinwa. Sinds juni 2017 speelt hij in Leuvense loondienst en daar zijn ze vooral bezig met de strijd om het behoud.

Het zou mooi meegenomen zijn als OHL tegen Beerschot Wilrijk nog iets kan meegraaien. Indien dat lukt, bepaalt het automatisch mee de uitkomst van de strijd om de periodetitel. "Persoonlijk wil ik alle matchen winnen. Het doel is altijd om te winnen. Dat zal tegen Beerschot Wilrijk niet anders zijn."

Ik ga mij volop inzetten voor mijn eigen ploeg 

In Mechelen zullen ze de woorden van hun voormalig aanvoerder graag horen. "Wie weet draait het wel goed uit voor KV Mechelen. Als wij ons volgend duel winnen, zal dat zeker het geval zijn. Ik ga mij alleszins volop inzetten voor mijn eigen ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties