Malinwa gaat niet te hard kijken naar Beerschot Wilrijk: "Heeft geen zin"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties
Malinwa gaat niet te hard kijken naar Beerschot Wilrijk: "Heeft geen zin"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen trekt zondag naar Lommel, ondertussen speelt Beerschot Wilrijk in Leuven. Malinwa kan nog de tweede periode naar zich toetrekken, maar moet dan rekening houden met puntenverlies van De Mannekes.

"In een groepsgesprek hebben we uitgeklaard wat er vorige week is gebeurd. Verschillende mensen hebben het woord genomen en dat is belangrijk geweest voor ons", kwam Wouter Vrancken nog even terug op de zware nederlaag tegen Union. "Het was een samenloop van omstandigheden."

Nu ligt de focus echter opnieuw op zondag: "We moeten het ook niet uitvergroten of dramatiseren. Nu kijken we vooruit en we moeten gewoon winnen in Lommel, daarna zullen we kijken wat er in de andere match is gebeurd."

De match op Lommel an sich is al werk genoeg

"Onze video-analist zit sowieso in Leuven, om ons voor te bereiden op eventuele finales tegen Beerschot Wilrijk. Op die manier is er sowieso contact. Het heeft geen zin om te weten wat Beerschot Wilrijk aan het doen is, we moeten in de eerste plaats zelf winnen."

"Nu goed, sinds ik hier ben moesten we altijd winnen. Elke week schoof het op, het enige nadelige is nu dat we het niet meer in eigen handen hebben. Maar de match op Lommel an sich is al werk genoeg, we zullen er onze handen mee vol hebben en pas dan kunnen we kijken naar de rest."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties