"Voorbije maanden al genoeg naar ons hoofd gekregen": Vrancken legt uit hoe groep reageerde na gekke geruchten over Mechelse B-ploeg in Lommel

"Voorbije maanden al genoeg naar ons hoofd gekregen": Vrancken legt uit hoe groep reageerde na gekke geruchten over Mechelse B-ploeg in Lommel
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag trekt KV Mechelen naar Lommel voor de beslissende wedstrijd in de tweede periode van 1B. Eerder deze week waren er echter eventjes gekke geruchten over een mogelijke B-ploeg aan de aftrap in het verre Limburg.

Eerder deze week hadden een groot aantal gokkantoren de wedstrijd tussen Lommel en KV Mechelen (even) uit hun assortiment genomen, omdat ze geruchten hadden vernomen dat Malinwa met een B-ploeg zou aantreden in Lommel. 

Op zijn persconferentie in het AFAS-stadion voorafgaand aan het duel in en tegen Lommel reageerde Wouter Vrancken op de hele zaak: "Hoe de spelers daarmee omgingen? Ik heb er zelfs niks van gehoord binnen de spelersgroep, daar zijn ze echt niet mee bezig."

Heeft geen invloed meer

"De spelers weten met welke ambitie we naar Lommel gaan. We hebben de voorbije maanden al genoeg bullshit naar ons hoofd gekregen. Spelers moesten dat mentaal allemaal verwerken én blijven presteren, wat ze steeds gedaan hebben."

"Dan lijkt dit op een faits divers, zo meer van 'Ze vertellen nog eens iets'. Het heeft geen invloed meer, na alles wat er al geweest is. Het is echt wel een uitdaging geweest voor de spelers om je op het sportieve te blijven focussen en dat hebben ze altijd gedaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties