Reactie Bongonda niet akkoord met de nederlaag: "Hadden meer verdiend"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Waregem
| 6 reacties
Bongonda niet akkoord met de nederlaag: "Hadden meer verdiend"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem deed het in eigen huis goed tegen AA Gent, maar ging toch met 1-3 de boot in. Bongonda vond achteraf dat er meer inzat.

Theo Bongonda was bij Zulte Waregem de uiblinker. "Het klopt dat het een goeie match was voor mij persoonlijk, maar ik vond vooral dat we een gelijkspel verdiend hadden. We hadden heel wat kansen, maar konden die niet echt goed afwerken. Gent was sterker voor doel, dat was het verschil."

De supporters zijn toch niet voor niets naar het stadion gekomen. "Het was een open wedstrijd, met veel ruimte. We gaan in die twee resterende wedstrijden nog het volle pond geven." Bongonda maakte na de snelle openingsgoal van Gent ongedaan. "Ik ben tevreden dat ik kon scoren, ik hoop dat er dit seizoen nog zullen volgen."

Er was meer mogelijk met deze groep

-Theo Bongonda

De eerste helft van Zulte Waregem was uitstekend en het blijft vreemd dat dit team nog lang in degradatienood verkeerde. "We hebben onze problemen gehad in het begin van het seizoen. Gelukkig hebben we ons intussen al kunnen redden. Iedereen weet dat er meer mogelijk was met deze groep."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties