Brugse beloften openen prestigieus jeugdtornooi met nipte verliespartij

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties
Brugse beloften openen prestigieus jeugdtornooi met nipte verliespartij

Het prestigieuze 'Torneo di Viareggio' is niet goed begonnen voor Club Brugge. De beloften van blauw-zwart gingen pas in de slotfase van hun openingswedstrijd ten onder.

De Viareggio Cup is een prestigieus tornooi voor beloftenploegen. Anderlecht won het in 2014 en twee jaar geleden haalde Club Brugge de halve finale. Dit jaar is het opnieuw aan de blauw-zwarte beloften om de Belgische eer hoog te houden. Hun start hebben ze wel gemist.

Tegen Bologna zag het er maandag lang naar uit dat de partij ging uitdraaien op een doelpuntenloos gelijkspel, totdat de Italianen een strafschop kregen na een haakfout van Voet in het strafschopgebied. Mazza scoorde bijgevolg de enige goal van de match.

Dit was de ploeg waarmee Club Brugge de Italianen bekampte: Shinton, Schoonbaert, Van Der Bremt (61’ Fadiga), Fuakala (90' Baeten), Voet, Van Acker (90' Dendoncker), Ugur (61' De Wolf), Van Den Keybus (79' Appiah), De Clerck (46' Deketelaere), Ngonge, De Kuyffer

Woensdag treft Club thuisploeg Viareggio. Zij delen de leidersplaats met Bologna. De U19 van Ternana, een ploeg uit de Italiaanse Serie C, is de laatste tegenstander van Brugge in de poulefase.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties