Drie Belgische wingers op links waarvoor de toekomst er rooskleurig uitziet
Sam Suttels
Sam Suttels
| 2 reacties

De statistieken van Theo Bongonda, Leandro Trossard en Manuel Benson onder de loep

Drie Belgische wingers op links waarvoor de toekomst er rooskleurig uitziet
Foto: © photonews

In onze Jupiler Pro League lopen er toch wel wat jonge talenten rond die het mooie weer maken bij hun clubs. Zo is er Theo Bongonda bij Zulte Waregem, Leandro Trossard bij Racing Genk en Manuel Benson bij Moeskroen. Wij nemen voor jullie hun statistieken onder de loep.

Theo Bongonda

Bongonda is toe aan zijn tweede verblijf in het Regenboogstadion en daar doet hij het heel aardig. Dit seizoen was hij al goed op dreef met acht goals en zeven assists. Als je weet dat Zulte Waregem een eerder grijs seizoen doormaakt, kan je niet anders zeggen dat dit puike statistieken zijn. Een overstap naar een Belgische topclub lonkt stilaan.

Leandro Trossard

Trossard is dit seizoen een van de grootste smaakmakers in Genk en heeft er een groot aandeel in de behaalde resultaten. Tien doelpunten en drie beslissende passes heeft hij al op de teller. Als hij de lijn kan doortrekken in play-off 1, loodst hij Genk misschien wel naar de titel.

Manuel Benson

De huurling van Genk is een belangrijke pion in het elftal van Bernd Storck. Een echte doelpuntenmaker is hij evenwel niet: daar zijn de magere twee treffers in de competitie het bewijs van. Wel voorzag hij zijn ploegmaats al zeven keer van een doelpunt. De vraag is nu of hij komend seizoen een nieuwe kans zal krijgen bij Genk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties