Gent-voorzitter Ivan De Witte is eerlijk: "Het had niet zover mogen komen"
Redactie
| 10 reacties

Gent-voorzitter Ivan De Witte vindt dat de strijd voor een plekje in play-off 1 niet zover had moeten komen

Gent-voorzitter Ivan De Witte is eerlijk: "Het had niet zover mogen komen"
Foto: © photonews

Vanavond staat het cruciaal duel tussen Sint Truiden en AA Gent gepland. AA Gent heeft genoeg aan een gelijkspel. Gent-voorzitter Ivan De Witte denkt dat details de doorslag zullen geven.

Dat vertelt Ivan De Witte bij Sporza. "Ik denk dat de kansen 50-50 zijn. Beide ploegen zitten in een flow. Sint Truiden brengt mooi voetbal en speelde een degelijke wedstrijd op Moeskroen. Zij hebben ook het thuisvoordeel vanavond, maar wij wonnen er een paar maanden geleden voor de beker. Details zullen de doorslag geven."

De Witte vindt het jammer dat het zover is moeten komen. "Wij zijn een club die normaal altijd play-off 1 moet spelen. Die reputatie hebben we. Er zijn toch enkele negatieve punten moesten we het niet halen. Vooral op vlak van die reputatie is play-off 1 heel belangrijk voor ons."

Kleedkamer

Ivan De Witte is niet in de kleedkamer geweest om de spelers op scherp te zetten. "Dat vond ik niet nodig. Er zal al genoeg spanning en stress zijn. Ik ben er zeker van dat de spelers gefocust gaan zijn vanavond."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties