Beerschot Wilrijk wil na overname Rupel Boom nog meer Antwerpse clubs in project betrekken: "Iedere club is welkom"

Beerschot Wilrijk wil na overname Rupel Boom nog meer Antwerpse clubs in project betrekken: "Iedere club is welkom"
Foto: © Photonews

Beerschot Wilrijk toont zich enorm ambitieus. Het stopt dan ook niet bij de overname van Rupel Boom. Die actie is voor de club al een grote stap voorwaarts, maar er zijn nog heel wat meer clubs uit de zuidrand van Antwerpen welkom om mee te profiteren van het project.

Beerschot Wilrijk wil naar 1A, dat mag duidelijk zijn. Het is ook de bedoeling om een sterke jeugdwerking op poten te zetten om straks jongeren te laten doorstromen. De samenwerking met Rupel Boom was daar cruciaal in. 

“We hopen ook met andere clubs in het zuiden van de stad gelijkaardige afspraken te maken. Zeker als het gaat om de jeugdopleidingen. Onder de slogan 'United by 13' willen we iedere club die daar interesse voor heeft, betrekken bij ons toekomstproject”, aldus ondervoorzitter Walter Damen in GvA.

'United by 13' moet het Antwerpse voetbal grondig op zijn grondvesten laten daveren. “Onder die slogan en met een samenwerking met nog meer clubs in de zuidrand mikken we ook op nieuwe sponsors. Voor hen wordt het zeer aantrekkelijk om samen te werken met een organisatie die een flink deel van de Antwerpse regio bestrijkt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties