Preud'homme ziet de transfer van Marin niet meer afketsen: "Ik weet dat Ajax al langer interesse heeft"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties
Preud'homme ziet de transfer van Marin niet meer afketsen: "Ik weet dat Ajax al langer interesse heeft"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard staat op het punt om een flinke smak geld te innen van Ajax. De transfer van Marin naar de Amsterdammers is immers bijna in kannen en kruiken. Zelfs Michel Preud'homme ziet het niet meer mislopen.

"Razvan heeft mij niet om raad gevraagd, maar ik weet al langer dat Ajax interesse heeft", gaf Michel Preud'homme toe bij Het Nieuwsblad. "Mijn ex-assistent werkt daar. Ze waren al onder de indruk."

Hij verdient deze transfer

Alfred Schreuder was een van de assistenten van Preud'homme tijdens diens periode bij FC Twente. Schreuder is nu assistent-trainer bij Ajax en trekt na afloop van dit seizoen naar Hoffenheim.

Het is nu afwachten op een officieel statement van beide clubs voor de bevestiging van de transfer. Dat lijkt veeleer een formaliteit. "Of de transfer nog kan mislopen? Zo lang het niet officieel is, weet je nooit. Maar ik denk het niet."

De trainer was ten slotte nog erg lovend voor zijn Roemeense middenvelder. "Hij past goed in hun spel. Als je het niveau van Ajax bekijkt, is het een grote beloning voor hem. Hij verdient het."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties