Franse Anderlecht-speler heeft de ploegen voor het uitkiezen, minstens drie teams uit Ligue 1 geïnteresseerd
Redactie
| 7 reacties

Adrien Trebel wil weg bij Anderlecht en staat op het verlanglijstje van Marseille, Lille en Rennes

Franse Anderlecht-speler heeft de ploegen voor het uitkiezen, minstens drie teams uit Ligue 1 geïnteresseerd

De roodharige middenvelder heeft zijn zinnen al een hele tijd op een vertrek gezet. De ontwikkelingen van de laatste maanden, met onder meer zijn vriend en manager Bayat die persona non grata werd en het rotseizoen dat paars-wit in het algemeen doormaakt, hebben de situatie allerminst verbeterd.

Dat Adrien Trebel behoorlijk eigenwijs kan zijn, toonde hij enkele jaren geleden al toen hij door de supporters van Standard op handen werd gedragen. Eens hij iets in zijn hoofd haalt, bekoelt zijn clubliefde echter snel, en heeft hij daar zelfs een overstap naar een zogenaamde aartsvijand voor over. Een gevoelige transfer naar de hoofdstad was het gevolg.

Ook die ploeg lijkt niet de club van zijn hart te worden, want Trebel liet na vorig seizoen al min of meer uitschijnen dat hij klaar was voor een stap hogerop. Een transfer werd door het nieuwe bestuur aanvankelijk nog tegengehouden, maar als gegadigden deze zomer het juiste bedrag op tafel leggen, verlaat de Fransman hoogstwaarschijnlijk zijn club en onze competitie.Franse bronnen melden alvast dat er in zijn thuisland veel belangstelling is voor de ex-speler van Nantes. Marseille, Lille en Rennes zouden gesprekken willen aanknopen met de middenvelder en zijn entourage.

In 2019 kregen we de beste Adrien Trebel nog niet te zien. Tijdens de 2-1 nederlaag van Anderlecht op het veld van Standard begin februari stond hij voor het laatst tussen de lijnen, en dat slechts ongeveer een kwart wedstrijd, nadat de 28-jarige draaischijf in minuut 68 Peter Žulj mocht aflossen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties