Jonge Griek met 22 goals en oude bekende in beeld om de aanval van Anderlecht te versterken

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 20 reacties
Jonge Griek met 22 goals en oude bekende in beeld om de aanval van Anderlecht te versterken

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht is op zoek naar een spits voor volgend seizoen en denkt daarbij aan een oude bekende. Er staat eveneens een jonge Griekse aanvaller op de longlist.

Er hebben nog geen conrete gesprekken plaatsgevonden tussen Anderlecht en Dieumerci Mbokani. Volgens Het Laatste Nieuws staat de Congolese aanvaller van Antwerp wel op de longlist van paars-wit.

Het contract van Mbokani loopt binnen enkele maanden af, dus Anderlecht zou hem dan transfervrij kunnen inlijven. De spits met zeven goals op zijn teller dit seizoen ziet een nieuw contract bij Antwerp ook wel zitten, maar wil naar verluidt een verbintenis die zekerheid biedt voor twee jaar.

De spitspositie is momenteel een knelpunt bij paars-wit. Dimata sukkelt met chronische knieproblemen en Santini kan de aanval niet alleen dragen.

Meermaals gescout

Op de longlist van RSCA staan ook de namen van Theo Bongonda en Efthymios Koulouris. Die eerste maakt dit seizoen indruk bij Zulte Waregem, maar zou een transfer naar het buitenland verkiezen.

Die tweede is een 23-jarige Griekse spits die eigendom is van PAOK en uitkomt voor Atromitos. Hij scoorde dit seizoen 22 keer in 30 matchen en is wel een duurdere optie dan Mbokani.

Anderlecht en Sporting Lissabon hebben al meermaals een scout naar de Griek gestuurd weet HLN.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties