Opdoffer voor Joren Dom en ook andere sterkhouder moet start van play-off 2 missen
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 6 reacties

Beerschot Wilrijk zak het in de eerste weken van play-off 2 zonder Dom en Noubissi moeten doen

Opdoffer voor Joren Dom en ook andere sterkhouder moet start van play-off 2 missen
Foto: © photonews

Het polsverbandje van Joren Dom was een teken aan de wand. Verder onderzoek wees uit dat de verdediger onder het mes moet. Hij zal dus een deel van de play-offs aan zich voorbij moeten laten gaan.

Na de gemiste promotie krijgt Joren Dom nog een tegenvaller te verwerken. Hij loopt al weken rond met een polsverband en zal nu ook onder het mes moeten, weet Gazet van Antwerpen. Dat zal woensdag gebeuren en blijft daardoor een viertal weken aan de kant.

Stijn Vreven moet ook nog een andere sterkhouder missen. Marius Noubissi kreeg rechtstreeks rood tijdens de promotiefinale tegen KV Mechelen en moet nog drie schorsingsdagen uitzitten. De aanvaller zal de wedstrijden tegen Westerlo, Sint-Truiden en Oostende vanuit de tribune moeten volgen.

Wissels

"Marius speelt nu al anderhalf seizoen aan één stuk. Hem wilden we in ieder geval rust gunnen" zei coach Vreven bij dezelfde krant.

"Het is duidelijk dat ik een aantal spelers die niet veel aan bod kwamen, speelkansen zal geven. Jongens als Grisez, Montiel en Bugridze, of Brogno, Placca en Mboko gaan kansen krijgen", klonk het besluit van Vreven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa League Play-offs - Finale

Nieuwste reacties