Michel Preud'homme reageert opgelucht na eerste driepunter in play-off 1

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Sclessin
| 7 reacties
Michel Preud'homme reageert opgelucht na eerste driepunter in play-off 1
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tot de 71e minuut zag het er door een doelpunt van Mbokani voor rust erg benard uit voor Standard. Maar Sclessin zou Sclessin niet zijn als er geen sprake was van een fenomenale ommekeer. Met dank aan invaller Moussa Djenepo.

Coach Michel Preud'homme was opgelucht met de toch best moeizame zege. "Als je play-off 1 speelt, weet je dat je in de eerste helft geen 15 kansen zal hebben", opende Preud'homme de persconferentie. "Bovendien zat het ons niet mee. Marin trapte op de paal en Mbokani kon met een gelukje scoren, ook al was het zijn eigen verdienste. We zaten in een moeilijke situatie tegen een goed georganiseerde ploeg."

De inbreng van Djenepo deed de match kantelen. De Malinees was goed voor een goal en een assist. "We hebben na rust het geweer van schouder veranderd en spelers moeten brengen die een zware week achter de rug hadden", doelde Preud'homme op invaller Djenepo. "We speelden een prima tweede helft en toonden dat we de overwinning verdienden."

"Het is een mooie prestatie als je drie keer kan scoren tegen Antwerp, dus we beginnen met een positieve noot aan play-off 1", aldus de Standard-coach. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties