Kotysch reageert na mokerslag: "Ze scoorden uit hun enige kans"
Simon Wauters
Simon Wauters
| 0 reacties

Tubeke nadert tot op twee punten van OHL

Kotysch reageert na mokerslag: "Ze scoorden uit hun enige kans"

Tubeke gooide vrijdagavond play-off III weer helemaal open door met 0-1 te gaan winnen op het veld van OHL. Sascha Kotysch reageerde ontgoocheld na de pijnlijke nederlaag.

Als OHL vrijdag de drie punten thuis had gehouden, telde het acht punten meer dan Tubeke en was het zo goed als zeker van het behoud. Nu staat Tubeke plots op amper twee punten.

“Dit komt hard aan. Hier hadden we niet echt rekening mee gehouden”, opent Kotysch in een interview op de clubsite. “We konden een uitstekende positie afdwingen door te winnen. Nu wordt het een pak moeilijker en zullen we tot de laatste speeldag moeten knokken.”  

“Het was een gesloten wedstrijd, Tubeke maakte de ruimte erg klein”, aldus de Duitser. “We creëerden genoeg kansen, maar waren niet scherp genoeg in de afwerking. Tubeke creëerde eigenlijk maar een echte kans. Een counter dan nog. Maar zij maakten die kans wél af.”

OHL en Roeselare tellen nu allebei achttien punten, Lommel en Tubeke zestien. Zondagnamiddag ontvangt Roeselare wel nog Lommel. Enkel de laatste zakt uit 1B.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties