Reactie Uitblinker Mata dankt... zijn moeder: "Ze mag dat elke match tegen mij zeggen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Brugge
| 10 reacties
Uitblinker Mata dankt... zijn moeder: "Ze mag dat elke match tegen mij zeggen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Clinton Mata gooide de Slag om Vlaanderen tegen AA Gent op slot met een regelrechte wereldgoal. De rechtsback kwam voor een keer rechts in het centrum van de verdediging in actie en deed dat met verve.

Clinton Mata was tegen AA Gent zonder twijfel één van de uitblinkers. Dat terwijl hij eigenlijk een noodoplossing was in het centrum van de defensie. “In het voetbal weet je dat je soms op een andere positie terechtkomt, maar dan moet je gewoon het team proberen helpen. Ik denk dat ik dat kon doen en dat ik er ook voor beloond ben.”

De Angolees gooide de wedstrijd op slot met een pegel vanop goed dertig meter. Een echt pareltje, vlak na de rode kaart voor Odjidja. “Het was mijn mooiste doelpunt uit mijn carrière”, gaf hij toe. “Ik moest aan mijn moeder denken, ze zei deze ochtend dat het mijn match zou worden. Dat deed ze ook voor de partij tegen Genk (waar hij ook scoorde, nvdr.). Of ze dat voor elke match mag zeggen? Dat mag, ja.”

“Het is nog te vroeg om te zeggen wie het gaat halen, iedereen heeft getoond dat ze er klaar voor zijn. Anderlecht uitgeschakeld? Als ze volgende week winnen kan het weer helemaal anders zijn. Het is echt nog te vroeg om te zeggen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties