OHL-coach blikt terug op pijnlijke nederlaag: "Alles wat fout kon gaan..."

Simon Wauters
Simon Wauters
| 4 reacties
OHL-coach blikt terug op pijnlijke nederlaag: "Alles wat fout kon gaan..."
Foto: © photonews

OHL verloor vrijdag met 0-1 tegen Tubeke, waardoor alles weer mogelijk is in play-off 3. OHL-coach Vincent Euvrard blikt met spijt in het hart terug.

“Dit is een grote ontgoocheling”, opent Euvrard op de clubsite. “Voor eigen publiek in een cruciale wedstrijd… dit hadden we niet verwacht.”

Tonen dat dit niet meer was dan een accidentje

“Onze start was goed, we creëerden ook meer dan genoeg kansen om te winnen. Als de 1-0 was gevallen, konden we bevrijd voetballen. Maar die eerste goal viel dus niet voor ons.”

Het doelpunt viel uiteindelijk aan de overkant. Tot onvrede van de voormalige verdediger. “We gaan één keer in de fout en betalen dat meteen cash. Tubeke was nog niet aan ons doel geweest. Dan weet je natuurlijk dat het moeilijk wordt tegen zo’n laag blok als dat van Tubeke.”

“Alles wat fout kon gaan, ging ook fout. We hadden al snel af te rekenen met twee blessures en moesten in de slotfase zelfs met tien verder na blessure nummer drie. Volgende week moeten we tegen Roeselare tonen dat dit niet meer was dan een accidentje”, besluit de coach positief.

OHL telt nog twee punten meer dan Lommel en Tubeke. Lommel speelt zondagnamiddag wel nog op het veld van Roeselare.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties