Debat van de Week: hebben voorzitters iets te zoeken in de kleedkamer?
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 30 reacties

Debat van de Week: hebben voorzitters iets te zoeken in de kleedkamer

Debat van de Week: hebben voorzitters iets te zoeken in de kleedkamer?

Hein Vanhaezebrouck getuigde maandag over de inmenging van Marc Coucke in de kleedkamer van Anderlecht. Hij verwees zelfs naar Balthazar Boma en zei dat hij machteloos stond wanneer Coucke binnenkwam. Daarom onze vraag: vinden jullie dat voorzitters iets te zoeken hebben in de kleedkamer?

Hein Vanhaezebrouck was bijzonder verontwaardigd tijdens zijn getuigenis over de tussenkomsten van Anderlecht-voorzitter Marc Coucke. Die kwam zelfs bij een voorsprong de kleedkamer binnen om over tactiek te praten (lees meer).

Een trainer kan moeilijk ingaan tegen de acties van een voorzitter, aangezien die over het lot van zijn personeel beslist. Zoals Vanhaezebrouck zegt sta je dan redelijk machteloos. Maar de voorzitter is wel de grote baas van een club. Kan hij dan geen zaken aankaarten als die niet gaan zoals hij wil?

Stel, jij bent de voorzitter van een club. Zou jij dan de kleedkamer binnengaan om eender welke reden? Laat het ons weten in de onderstaande poll. Een andere mening toebedeeld? Geen probleem, daarvoor zijn er natuurlijk de 'reacties'. Stemmen kan tot woensdag 12u.

Heeft een voorzitter iets te zoeken in de kleedkamer van zijn ploeg?

48%
15%
33%
3%

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties