Reactie Kurt Abrahams laat geen negatieve invloeden toe: "Neen, neen, dat gaat niet in mijn hoofd spelen"

Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout vanuit Westerlo
| 0 reacties
Kurt Abrahams laat geen negatieve invloeden toe: "Neen, neen, dat gaat niet in mijn hoofd spelen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kurt Abrahams was één van de beste voetballers op het veld tijdens de opener van Westerlo in play-off 2, de thuismatch tegen Beerschot Wilrijk. Meermaals had hij ook de winnende treffer aan de voet, maar zover kwam het niet. Toch gaat dit geen sporen nalaten, meent de Zuid-Afrikaan.

Op zich is een gelijkspel tegen Beerschot Wilrijk niet onaardig. Gezien de waardeverhoudingen op het spel mocht Westerlo wel op meer hopen. De puntendeling zat Abrahams toch wel wat dwars. "Het is spijtig, want we speelden goed. Het geluk ontbrak. We waren veel beter in de tweede helft. Als je niet scoort, kan je niet winnen."

Ik kijk het vervolg positief tegemoet 

Abrahams had er zelf uiteraard gerust eentje mogen binnen prikken. De technisch vaardige voetballer had ook wel wat pech, maar had ook bepaalde kansen gewoon beter kunnen afwerken. "Als er in het begin één binnen gaat, kun je misschien vijf of zes goals maken. Neen, neen, dit blijft niet in mijn hoofd spelen. Ik kijk het vervolg positief tegemoet."

Zijn gehaalde niveau is wel een opsteker. Hij is zeker een speler met kwaliteiten, maar het is kwestie om constant te kunnen presteren. "Dat ik ook moeilijke matchen gekend heb? Ja, misschien wel, maar elke speler heeft goede en slechte momenten gekend. Ik vat het steeds positief op. Ook na een slechte pass of als ik niet scoor."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties