Ochoa: "Hopelijk zijn we nu vertrokken"

Sander De Graeve Simon Wauters
Sander De Graeve en Simon Wauters
| 33 reacties
Ochoa: "Hopelijk zijn we nu vertrokken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ondanks een aantal goede reddingen kon Guillermo Ochoa opnieuw niet de nul houden in de Ghelamco Arena. Toch blikt hij tevreden terug.

Standard is met zes op zes uitstekend begonnen aan play-off 1. "Door de nederlaag van Genk doen we een heel goede zaak", reageerde Ochoa. 

Na de zege op Sclessin tegen Antwerp, pakte Standard nu de overwinning op verplaatsing. "In de play-offs is het nog moeilijker dan in de reguliere competitie om buitenshuis de drie punten te pakken. We hebben zeker niet onze beste wedstrijd gespeeld, maar zijn achterin wel scherp gebleven. Ik weet niet of deze zege verdiend is, maar de drie punten zijn alleszins binnen." 

Ik weet niet of de overwinning verdiend is

"Gent heeft het ons zeker niet gemakkelijk gemaakt", besefte Ochoa. "Maar we wisten dat we op de counter kansen zouden krijgen via Carcela en Djenepo."

Ondanks de tweede overwinning op rij, wou Ochoa nog niet over de titel praten. "We zijn mentaal erg sterk en alles loopt goed. We moeten dit niveau proberen aan te houden. Dan zien wel wel waar we uitkomen." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties