Degryse schudt het hoofd: "Ik zie vier of vijf spelers die verdienen beter betaald te worden dan Trebel"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 15 reacties

Marc Degryse vindt het gekheid dat Adrien Trebel de bestbetaalde speler van Anderlecht is

Degryse schudt het hoofd: "Ik zie vier of vijf spelers die verdienen beter betaald te worden dan Trebel"
Foto: © photonews

Mogi Bayat is tegenwoordig niet echt meer welkom op Anderlecht. Maar toen Adrien Trebel zijn contract moest verlengd worden, moesten ze wel met hem rond de tafel gaan zitten. En daar liep het fout, volgens Marc Degryse.

Degryse vindt het belang van Trebel zwaar overdreven. "Hij is geen doelpuntenmaker, noch geeft hij assists", aldus Degryse in LDH. "Hij kan de ploeg wel beter maken, maar hij kan op zichzelf de match niet doen kantelen. Hij had volgens mij nooit de bestbetaalde speler van Anderlecht mogen worden."

Die positie zou volgens Degryse moeten weggelegd zijn voor de ster van het team. "Ik zie vier of vijf spelers bij Anderlecht die een beter salaris dan Trebel verdienen bij Anderlecht. Het is typerend voor Marc Coucke. Hij overdrijft. Zoals acht miljoen betalen voor Sanneh. Voor een verdediger... Wat een gekheid!"

"Ik begrijp dat je dat geeft voor een aanvaller, maar niet voor een verdediger. Mogi Bayat heeft meer ervaring dan Coucke en hij heeft daarvan geprofiteerd bij de onderhandelingen over het contract van Trebel. Coucke had bij Oostende al de naam dat hij te veel betaalde en hij gaat ermee door."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties