Reactie Rutten toont empathie: "Als ik een abonnement had gekocht, zou ik ook ontgoocheld zijn"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 19 reacties
Rutten toont empathie: "Als ik een abonnement had gekocht, zou ik ook ontgoocheld zijn"
Foto: © photonews

Je zag aan het gezicht van Fred Rutten dat hij het ook niet meer weet... Echt waar, we hebben soms medelijden met de arme man. Net als Hein Vanhaezebrouck heeft hij ook al alles geprobeerd, maar in grote matchen lijkt het niet te lukken.

Tegen Antwerp speelde Anderlecht een goeie eerste helft en een steriele tweede. Geen oplossingen vonden ze tegen de strikte organisatie van Antwerp. En als je vooraan een spits als Mbokani rondlopen hebt...

Michael Verschueren stond toe te kijken hoe de fans revolteerden. Binnen moest Fred Rutten zijn verplichte persconferentie afwerken. Leg maar eens uit dat je als Anderlecht met nul op negen aan play-off 1 begon, zelfs al is je kern kwalitatief niet sterk genoeg. 

Begrip voor fans

"Na de rust waren we niet meer bij machte om een oplossing te vinden tegen de heel sterke organisatie van Antwerp. Hoe we dit moeten verteren? Pfff, ik ga nu niet spreken in de emotie. Binnen 14 uur zal ik dit wel een plaats kunnen geven hebben en zal ik de kopjes wel weer fris krijgen voor vrijdag."

Maar intussen is de chaos compleet. De fans stonden voor de poorten. En het waren deze keer geen lammetjes. "Ik kan hen absoluut begrijpen. Tijdens de match hebben we absoluut niet te klagen gehad van onze fans. Maar als ik een seizoenskaart had gekocht, zou ik ook wel ontgoocheld zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties