Reactie Coopman doet eindelijk waarvoor hij gehaald werd: "Ik heb het moeilijk gehad ja"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Oostende
| 4 reacties
Coopman doet eindelijk waarvoor hij gehaald werd: "Ik heb het moeilijk gehad ja"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gert Verheyen had niet al te veel vertrouwen in hem, maar onder Hugo Broos lijkt Sander Coopman eindelijk helemaal open te bloeien. In play-off 2 voetbalt hij de zorgen van zich af.

De 24-jarige middenvelder vergaarde in de reguliere competitie welgeteld één assist. Na drie wedstrijden in play-off 2 zit hij al aan twee doelpunten. "Het voelt goed, het is een hele opluchting dat je kan tonen dat je het nog kan", zei een duidelijk blije Coopman. "Maar wat voor mij nog belangrijker is, is dat ik ook goed speel. Het zijn niet enkel de doelpunten."

Want het seizoen was niet makkelijk. Hij schipperde tussen bank en veld, maar kreeg de motor nooit echt aan de gang. "Ik heb het moeilijk gehad ja. De mensen spreken je daar ook op aan."

Maar Oostende doet ineens wel mee voor groepswinst in play-off 2. "Die competitie kan heel lang zijn, maar als je er het beste uithaalt, wordt het nog plezant. De supporters verdienen dit, want ze zijn - ondanks al die slechte resultaten - wel achter ons blijven staan. Na de winst tegen Charleroi waren we verplicht om thuis te winnen tegen Beerschot."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties