Het is Anderlecht menens: Verschueren heeft onderhoud al achter de rug

Het is Anderlecht menens: Verschueren heeft onderhoud al achter de rug
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht wil Dieumerci Mbokani terughalen, dat is nu wel duidelijk. Michael Verschueren stak niet onder stoelen of banken dat hij fan is. De straks 34-jarige spits zou volgend seizoen best eens zijn derde passage in het Astridpark kunnen vieren.

Mbokani zijn contract loopt af bij Antwerp. Hij gaf al verschillende keren te kennen tijdens de loop van het seizoen dat hij wel open stond voor onderhandelingen, maar The Great Old nam toen het initiatief niet omdat ze wilden afwachten hoe hij op zijn leeftijd een heel seizoen kon verteren.

Nu blijkt dat Dieu nog steeds top is, willen ze bij Anderlecht korter op de bal spelen en hem nu reeds charmereren. Michael Verschueren had gisteren een onderhoud met zijn zaakwaarnemer en dat eerste contact verliep alvast positief. Niet dat er al een definitieve beslissing gevallen is, want Luciano D'Onofrio zal ook nog zijn zegje hebben. 

Mbokani is alvast gecharmeerd door de belangstelling van Anderlecht, maar wil zekerheid. Hij tekent alvast niet meer voor één seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties