Roltraining met Clement, Malinovskyi én de clubadvocaat? KRC Genk komt met erg vreemde verdediging in 'zaak Malinovskyi'

Roltraining met Clement, Malinovskyi én de clubadvocaat? KRC Genk komt met erg vreemde verdediging in 'zaak Malinovskyi'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De beste grap van april is niet voorzien voor 1 april, maar wel voor 12 april. In de bondsgebouwen aan de Houba De Strooperlaan is zich een theater aan het ontspinnen waar ze in het Wit Paard in Blankenberge jaloers op zouden zijn.

Twee uur lang had bondsprocureur Kris Wagner het woord genomen om zijn schorsingsvoorstel van zeven speeldagen te rechtvaardigen. 

"Toen Malinovskyi op zijn rechterschouder viel was het onmogelijk om door te rollen, zoals de bondsprocureur suggereert", is Genk-advocaat Jochem Martens dan weer duidelijk in zijn verdediging volgens Het Belang van Limburg.

Media-optredens

"De speler heeft het deze week nog eens geprobeerd, Genk-trainer Clement heeft het geprobeerd en ik heb het geprobeerd. Onmogelijk!" Valtraining in de Luminus Arena.

"Wij zijn de enigen die hier met bewijzen komen aandraven. De bondsprocureur gaat gewoon verder op zijn eigen mening. Hij kan dan wel twee uur praten maar heeft geen bewijzen. Hij heeft een week de tijd gehad maar die heeft hij vooral gevuld met mediaoptredens en chatten met onze supporters."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties