'Matthijs de Ligt naar Barcelona'

Redactie
'Matthijs de Ligt naar Barcelona'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Henry - Tielemans - Bale - Mourinho Dos Santos - Lukebakio - Wesley - De Ligt - Oblak

'Matthijs de Ligt naar Barcelona'

Matthijs de Ligt zou volgens Spaanse bronnen erg dicht bij Barcelona staan. Dat zou de Ajacieden bovendien 80 miljoen euro moeten opleveren. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 17/04

José Mourinho legt aanbod Roma naast zich neer, komt Sarri dan?

José Mourinho kon coach worden bij AS Roma, geeft alvast The Transfert Window Podcast mee. Uiteindelijk lijken ze nu voor Sarri te willen gaan. 


Frankfurt licht optie op Luka Jović

Frankfurt heeft de optie op Luka Jović gelicht. De 21-jarige Servische aanvaller was dit seizoen al uitgeleend aan de Duitse club door Benfica.


Henry naar de MLS?

Thierry Henry zou volgens Amerikaanse bronnen wel eens de nieuwe coach van de New York Red Bulls kunnen worden, het team waar hij ook speelde tussen 2010 en 2014.


📷 Bij Anderlecht nooit doorgebroken, maar geweldige statistieken zorgen voor interesse: 'Duitse topclub wil liefst 25 miljoen euro neertellen voor jonge Belg'
Foto: © photonews

Bij Anderlecht nooit doorgebroken, maar geweldige statistieken zorgen voor interesse: 'Schalke 04 wil liefst 25 miljoen euro neertellen voor jonge Belg Dodi Lukebakio'

25 miljoen euro. Dat is het ferme prijskaartje dat wordt gehangen rond een absolute, Belgische topspeler in wording. En zeggen dat het er nog niet eens zo lang geleden heel anders uit zag. (Lees meer)


Deal rond Tielemans in de maak? Adrien Silva kan de sleutel zijn, al blijft Engelse topclub ook geïnteresseerd

De supporters moeten al niet meer overtuigd worden en ook de coach is al helemaal mee in het verhaal voor Youri Tielemans. Nu het bestuur nog? (Lees meer)


'Zidane wil af van Bale'

Als het van Zinedine Zidane afhangt, dan zou hij afwillen van Gareth Bale en volgens de geruchten in de Spaanse pers aan Real Madrid gevraagd hebben om hem te verkopen. 


Ferm verlanglijstje bij Manchester United

Volgens ESPN heeft Manchester United een ferm verlanglijstje qua zomertransfers. Op het lijstje staan onder meer Koulibaly, Varane, Niguez en Sancho. 


Atlético langer door met doelman

Jan Oblak stond de voorbije weken en maanden in de belangstelling van diverse ploegen, maar hij heeft nu aangegeven langer door te zullen gaan bij Atlético Madrid en tekende een contractverlenging bij Atlético Madrid van 2021 tot 2023.


'Waasland-Beveren test Australische doelman'

Bij Waasland-Beveren traint volgens HNB momenteel doelman Hayden Browne mee. De 26-jarige Australiër is een vrije doelman sinds januari 2019.


Absolute sterkhouder Club Brugge droomt van zomertransfer
Foto: © photonews

Absolute sterkhouder Club Brugge droomt van zomertransfer

Of hij belangrijk is voor Club Brugge? Dat is het understatement van de eeuw nog. Maar er komt een einde aan het huwelijk met blauw-zwart. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 16/04 Transfernieuws en Transfergeruchten 18/04

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties