Refaelov soms ook gefrustreerd, maar... "Op training hebben we eens geëxperimenteerd en iedereen hield daar een naar gevoel aan over"
Redactie
| 9 reacties

Lior Refaelov over de manier van spelen van Antwerp

Refaelov soms ook gefrustreerd, maar... "Op training hebben we eens geëxperimenteerd en iedereen hield daar een naar gevoel aan over"

Wat mogen we straks verwachten van Antwerp tegen Club Brugge? Gaan ze thuis alles dichtsmijten tegen de titelkandidaat? Of mag Lior Refaelov de aanval wat meer op het voorplan brengen? "Laszlo is uit zichzelf al aan het bijdraaien", beweert de Israëliër.

Refaelov verstopt niet dat hij de manier van spelen van Antwerp soms ook ambetant vindt.  "Minder dan 40 procent balbezit en een bombardementje lange passen die over je vliegen: daar word je niet vrolijk van, maar de resultaten zijn er. Ik kan met Laszlo praten, maar hij draait uit zichzelf al stilaan bij en begint ook offensief meer van ons te verlangen, zegt hij in HLN.

Want Bölöni speelt naar de kwaliteiten van zijn groep. "Je kan hem ook niet kwalijk nemen dat hij het niet probeert. Op training hebben we wel degelijk geexperimenteerd met dominant voetbal over de grond, maar we verloren de bal twee keer vlak voor ons doel en slikten twee doelpunten. Iedereen hield een naar gevoel over aan die training en dus bleef de trainer bij zijn gesmaakt recept. Kan je hem dat kwalijk nemen? Met jongens als Jelle, Haroun, Mbokani... is dit de manier waarop we het moeten doen."

Meer nieuws

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws