Dit seizoen heropgevist bij Anderlecht, maar nu stopt het wel
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 4 reacties

Ivan Obradovic mag vertrekken bij Anderlecht

Dit seizoen heropgevist bij Anderlecht, maar nu stopt het wel
Foto: © photonews

Het parcours van Ivan Obradovic bij Anderlecht is eerder woelig geweest. De linksachter kwam in 2015 over van KV Mechelen en werd in 2016 als basisspeler kampioen met paars-wit. Maar daarna was het met pieken en dalen.

Het eerste jaar onder René Weiler zat hij heel lang op de bank vooraleer zijn kans te krijgen, vorige zomer kreeg hij van Luc Devroe te horen dat hij mocht vertrekken en in januari werd hij door Michael Verschueren en Fred Rutten weer opgepikt. Nu lijkt hij echter geen kans meer te maken op een verlengd verblijf.

Zijn contract loopt eind dit seizoen af en de 31-jarige Serviër hoopte wel nog op een verlenging, maar die gaat er niet komen. Anderlecht wil voor volgend seizoen door met de jeugd en wil ook af van zijn zwaar contract. Karim Belhocine nam hem alvast niet meer op in zijn wedstrijdselectie, wat zo goed als het einde betekent. 

Ook Yevhen Makarenko kijkt beter al uit naar een nieuwe club. De Oekraïner traint al een poosje mee na zijn zware blessure, maar haalt de wedstrijdselectie steevast niet. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties